Notícies i actualitat

Renovació del conveni de col·laboració entre l’Associació de fabricants de calçat de Menorca i el Consell Insular

Data : 06/08/2019

El conseller d’Economia i Territori, Miquel Company, i el president de l’Associació de fabricants de calçat de Menorca, Juan Carlos Fernández, van firmar la setmana passada un conveni de col·laboració econòmica per donar suport a la promoció comercial de les empreses fabricants de calçat a Menorca. La quantitat aportada pel Consell Insular a través d’aquest conveni és de 70.000€.

D’aquesta manera es renova, un any més, aquest conveni amb l’objectiu de donar suport al programa de promoció comercial de les empreses fabricants de calçat a Menorca i, així, recolzar les campanyes publicitàries i fomentar la presència del calçat menorquí en mitjans nacionals i també internacionals. En les actuacions de promoció que es portin a terme es dedicarà un espai per a l’etiqueta de la marca de garantia Avarca de Menorca.

El conseller d’Economia i Territori, Miquel Company, ha destacat la importància del sector del calçat a Menorca, per ser una de les indústries tradicionals punteres i que malauradament durant els últims anys han sofert l’impacte econòmic de la globalització econòmica. Des del Consell es vol donar suport a la indústria local a través d’una aposta de modernització de processos productius i aportant ajuda econòmica en la seva promoció i comercialització.

Maó, 6 d’agost del 2019

Departaments relacionats Economia i Territori
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa

 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 3  |  RSS