Notícies i actualitat

La pel·lícula «Lokus», basada en l’obra teatral de Ponç Pons, arriba a Menorca

Data : 04/07/2019

El Consell Insular de Menorca i els ajuntaments d’Alaior, Ferreries, Es Mercadal i Ciutadella, s’han coordinat per oferir al públic de Menorca la projecció de la pel·lícula «Lokus» , basada en l’obra teatral del mateix ttol de l’autor menorquí Ponç Pons.

«Lokus» és, en paraules del seu autor, «una comèdia que explora els sentments de la solitud, l’amor, la depressió, l’amistat, el sexe, el pas del temps... i escenifca les peripècies vitals d’un grup de personatges d’entranyable tendresa i una ferida, profunda ii dolorosa humanitat».
El projecte d’adaptació al cinema és obra dels mallorquins Joan Barceló Rigo, que s’ha encarregat de la direcció, realització i edició, i Antoni Truyols, responsable de la direcció artstca i l’adaptació.

Els intèrprets, tots els mallorquins, són Lluc Rosselló, Margalida Amengual, Xisca Totger, Cecília Genovart, Toni Gelabert i Toni León, a més del propi Antoni Truyols.

La pel·lícula es va estrenar el passats 16 de maig a Manacor, amb bona acollida per part del públic, i s’han programat diverses projeccions a pobles de Mallorca durant aquest estiu.

A Menorca, amb la col·laboració del Consell Insular i quatre ajuntaments, s’ofereixen quatre projeccions:
Divendres, 12 juliol: Alaior, Pat del Centre Internacional de Gravat, 21:30
Dissabte, 13 juliol: Ferreries, Auditori, 21:00h
Diumenge, 14 juliol: Es Mercadal, Centre de Convencions, 20:30
Dissabte, 20 juliol: Ciutadella, Can Saura, 20:00h

Abans de cada projecció, els autors de l’adaptació cinematogràfca faran una presentació, i al fnal es farà un breu col·loqui amb el públic.

Maó, 4 de juliol de 2019.

 
Imatges relacionades
 
Departaments relacionats Cultura, Educació, Joventut i Esports
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa