Notícies i actualitat

36 joves comencen l’aventura a València, dins el programa Estiu Jove 2018 organitzat per l'Institut de la Joventut de Menorca

Data : 07/08/2018

36 joves comencen l’aventura a ValènciaDesprés de l’èxit de la primera edició de l’activitat Aventura a València de l’any passat, enguany l’INJOVE ha tornat a incloure aquesta proposta al programa Estiu INJOVE 2018. Les 24 places que es van oferir inicialment van quedar desbordades ràpidament per la gran demanda i es va ampliar fins a 36 el número de participants. Així, ahir diumenge capvespre, cap a les 17.15 h, el grup de 36 joves menorquins va emprendre el viatge en el vaixell que els ha portat fins a la Comunitat Valenciana. Els acompanyen dos monitors de l’INJOVE, que seran amb ells durant tota la setmana.

Després d’una llarga travessa de 15 hores, incloent una escala a Palma, el grup ha arribat al port de València, on ha estat rebut per l’equip de monitors d’ACTIO València, l’entitat responsable de dur a terme un complet programa d’activitats que inclou visites a la Ciutat de les Arts i les Ciències, visita cultural a Bunyol, pràctica d’escalada i ràpel a rocòdrom, excursió i bany a la llacuna de la cova del Turche, ràfting al riu Cabriel i ruta de barranquisme a Carcalín. El viatge inclou, com no podia ser d’altra manera, un dia complet a l’albufera de València, on podran conèixer de prop el cultiu de l’arròs, visitar el poblat tradicional del Palmar i realitzar un passeig en barca artesanal.

A la pàgina de Facebook de l'INJOVE (www.facebook.com/injove), pares i familiars poden seguir el dia a dia d'aquests intrèpids i joves aventurers gràcies a les imatges de les activitats que s’hi aniran publicant.

Maó, 7 d’agost de 2018

 
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa